‘Enjoy the Stay, Love the Shine’

Dames

Heren

Kinderen

Gezellige Sfeer

About Us

Techniek, ontwikkeling en vakkennis zijn onze belangrijkste uitgangspunten. Om dit niveau zo hoog en actueel mogelijk te houden bezoeken wij vier keer per jaar  nationale en internationale shows en volgen wij meerdere keren per jaar  cursussen voor de nieuwste technieken. Ook bieden wij cursussen aan en geven wij demo’s voor onze kappercollega’s. Daarvoor gaan wij een aantal keer per jaar voor naar het buitenland.

Our Products

DAVINES
Wij werken met het Italiaanse merk Davines, wat we tevens verkopen in de salon. Davines levert kwalitatief hoogwaardige en professionele producten, duurzaam en verantwoord voor haar, huid en milieu.

Davines heeft verschillende lijnen op het gebied van haarverzorging, haarstyling en haarkleuring. De New Colour-lijn raden wij aan, welke ammoniavrij is en daardoor minder slecht voor uw haar.

CHI
Onze föhns, krultangen en stijltangen zijn van het hippe en professionele merk CHI. Deze stylingapparaten zijn niet te evenaren. Ze zijn volledig keramisch en geven negatieve ionen af die er voor zorgen dat uw haar niet pluist of statisch wordt. Omdat de kwaliteit zo hoog is geeft CHI een levenslange garantie.

STYLE SEXY HAIR
Naast Davines werken wij ook graag met het Amerikaanse merk Style Sexy Hair. Met name de Hard Up gel en de Rough & Ready. Alle Sexy Hairproducten zijn eenvoudig in gebruik maar wel krachtig. Daardoor blijft het haar met deze producten altijd in model zitten.

AMERICAN CREW
Dit merk biedt de meest complete verzorgingsproducten van topkwaliteit, exclusief voor mannen..
American Crew is onderverdeeld in drie lijnen:
-Body and shave. Producten om je huid te verzorgen tijdens het scheren.
-Classic Styling. Stylingproducten voor de meest verzorgde mannenkapsels!
-American Crew Classic Hair & Scalp. Voor producten die je haar verzorgen en je hoofdhuid kalmeren.

OLAPLEX
Beschadigd haar? Olaplex!
Chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade uit zich in het ernstig zwak/futloos worden van het haar. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af.

Deze schade ontstaat doordat er bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden tijdens deze processen, de zwavelbruggen. Deze verbindingen bepalen de stevigheid van je haar. Wanneer deze beschadigd raken wordt je haar dus zwakker.

Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie in jaren. Olaplex wordt geprezen met titels als “favoriete hulpmiddel voor kleurexperts” en heeft de award voor meest innovatieve beautyproduct in de wacht gesleept.

Grote Hollywoodsterren zoals Jennifer Lopez, Camaron Diaz en Emma Stone veranderen hun haarstijl bijna net zo vaak als hun outfits. Het zijn deze sterren die zich alleen nog maar met Olaplex laten kleuren. Olaplex is de enige reden dat al die haartransformaties mogelijk zijn.
Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Davines
Sexy-Hair
CHI
American Crew

AFSPRAAK

Maak eenvoudig online direct uw afspraak.

TAGGED #HAARVILLAHEIDI ON INSTAGRAM

ABOUT US

U en uw haar staan bij ons centraal! Van harte welkom dus bij uw kapper Haarvilla Heidi.

Tel: 0164-616990

www.haarvillaheidi.nl

FIND US ON FACEBOOK